Menu

Over HSE

Welke producten levert HSE

Zoals hierboven al beschreven staat, zijn wij gespecialiseerd in technische slangen en componenten. Wij leveren dan ook vrijwel alle onderdelen die zowel in pneumatische of hydraulische machines zitten als in reinigingssystemen. Om een duidelijk overzicht te geven in onze producten hebben wij onze producten onderverdeeld in 4 hoofdcategorieën.

Hydrauliek

In de categorie hydrauliek vindt u alle mogelijke producten die direct of indirect toegepast worden in verschillende hydraulische systemen of machines. Denk hierbij aan hogedrukslangen, lage druk slangen, hydraulische cilinders, SAE flenzen etc.

Bekijk de categorie hydrauliek

Pneumatiek

In de categorie pneumatiek vindt u alle mogelijke producten die direct of indirect toegepast worden in verschillende pneumatische systemen of machines. Denk hierbij aan pneumatische leidingen, pneumatische luchtverzorging of pneumatische cilinders.

Bekijk de categorie pneumatiek

Reinigingstechniek

In de categorie Reiniging vindt u alle mogelijke producten die direct of indirect toegepast worden in de reinigingsindustrie. Denk hierbij aan industriële hogedrukreinigers, nozzles en vuilfrezen, slanghaspels, spuitlansen etc. etc.

Bekijk de categorie reinigingstechniek

Industriële componenten

In de categorie industriële componenten vindt u alle mogelijke producten die in erg veel industriële machines terug te vinden zijn. Zo zien wij bijvoorbeeld vaak orders van verschillende fabrieken waar een hydraulisch of pneumatisch component, zoals een hogedrukslang, een malleable fitting of compensatoren gebruikt wordt in één van de machines.

Bekijk de categorie industriële componenten

Een impressie van ons bedrijf

pand foto 1
test foto 1